Δραστηριότητες


metamorphoSEA

Σεπτέμβριος 2023

Το metamorphoSEA είναι ένα πολιτιστικό έργο που υλοποιείται στην Ελευσίνα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας Ulysses European Odyssey για τη διασύνδεση 18 ευρωπαϊκών πόλεων. Εστιάζει στην κινητοποίηση των τοπικών κοινοτήτων για την αντιμετώπιση περιβαλλοντικών ζητημάτων μέσα από πολιτιστικές πρακτικές.

Εξ Ελευσίνος

Ιούλιος 2021

Στον κήπο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Ελευσίνας, την Τρίτη 29 Ιουνίου, η CHORUS παρουσίασε το βιβλίο Εξ Ελευσίνος των τεσσάρων Ελευσινίων συγγραφέων Γ. Γαβαλά, Β. Ηλιόπουλου, Δ. Κουτραφούρη και Μ. Λεβέντη.

Με μεγάλη χαρά, η CHORUS σας προσκαλεί στην παρουσίαση της πρώτης της εκδοτικής προσπάθειας, με τη συλλογική έκδοση του βιβλίου […]

Το έργο στοχεύει, μέσω του θεάτρου, στη δημιουργία ενός νέου, συμμετοχικού και κριτικού καλλιτεχνικού χώρου, που μέσω της συμμετοχής των κοινοτήτων, τίθεται το Ευρωπαϊκό ζήτημα και αίσθηση του ‘ανήκειν’.

Στην Λέσβο, ομάδες προσφύγων και designers από όλον τον κόσμο, συνδημιουργούν σε ένα Fab Lab (Fabrication Lab), δηλαδή ένα εργαστήριο […]

Tandem Cultural Capitals

Αύγουστος 2019

Η Chorus, ως μη κερδοσκοπικός πολιτιστικός οργανισμός με έδρα την Ελευσίνα, επιλέχθηκε από τους οργανισμούς European Cultural Foundation (Άμστερνταμ) και MitOst e.V. (Βερολίνο) για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα Tandem Cultural Capitals.