Ο οργανισμός Chorus και ο Δήμος Ελευσίνας σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Εύας Κασιάρου «Ήσουν μόνο ένα παιδί» το Σάββατο, 3 Μαρτίου στις 18:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου #Ελευσίνας Π.Α.Κ.Π.Π.Α. (goo.gl/yNeGkU).

«Συνδυάζει αρμονικά τη σύγχρονη επιστημονική γνώση για θέματα παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης με την ευαισθησία και τη γλαφυρότητα της διήγησης μιας ιστορίας γραμμένης για παιδιά, εφήβους, τους γονείς τους, αλλά και άλλους ενήλικες. Ευαισθητοποιεί και ενημερώνει τον αναγνώστη, χωρίς να τον πανικοβάλει, για ένα αρκετά συχνό φαινόμενο, τόσο πολύ συναισθηματικά φορτισμένο που μπορεί να στιγματίσει και να επηρεάσει αρνητικά, με θλίψη και ενοχές, όλη την κατοπινή ζωή ενός ανθρώπου που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στην παιδική του ηλικία. Είναι ένα κείμενο γεμάτο συναισθήματα, άλλοτε ευχάριστα και λυτρωτικά και άλλοτε άσχημα, δυσάρεστα και δυσβάσταχτα.»

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

  • η Αλκμήνη Στάντζου (ψυχολόγος)
  • η Γεωργία Ρούσσου (δικηγόρος)
  • η Ανθή Βαλαβάνη (τ. συνεργάτιδα Γραφείου Ισότητας της ΚΕΔΕ)
  • και η Εύα Κασιάρου (συγγραφέας)

Στην εκδήλωση θα παρευρίσκεται ψυχολόγος από το Το Χαμόγελο του Παιδιού, ενώ αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η ηθοποιός Μαρία Καστάνη.

Facebook event: https://facebook.com/events/734797490195082/