Με μεγάλη χαρά, η CHORUS σας προσκαλεί στην παρουσίαση της πρώτης της εκδοτικής προσπάθειας, με τη συλλογική έκδοση του βιβλίου Εξ Ελευσίνος των τεσσάρων Ελευσινίων συγγραφέων Γιάννη Γαβαλά, Βασίλη Ηλιόπουλου, Δημήτρη Κουτραφούρη και Μιχάλη Λεβέντη, το οποίο προλογίζει η φιλόλογος Αργυρώ Ορφανουδάκη.

1996, «Εν Ελευσίνι». 2021, «Εξ Ελευσίνος».
Η ίδια παρέα, αγιάτρευτοι, γραφιάδες, παραγωγικοί και αιωνιόπληκτοι.
(Εξ Ελευσίνος / Αργυρώ Ορφανουδάκη)

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Ιουνίου στις 9 μ.μ. στον κήπο του Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού Ελευσίνας.

Το βιβλίο θα παρουσιάσει η Πόπη Παπαγγελή και αποσπάσματα θα αποδοθούν από την Μαρία Καστάνη και την Μαριλού Μίλλες. O Γιάννης Βιλλιώτης, ο Βασίλης Κολοβός και ο Ντίνος Χατζηϊορδάνου θα ερμηνεύσουν πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Βαγγέλη Γιαννάκη.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η κράτηση θέσεων είναι απαραίτητη λόγω των υγειονομικών μέτρων, τα οποία θα τηρηθούν απαρέγκλιτα. Τηλ. επικοινωνίας 6977 66 9094, καθημερινά 4-9 μ.μ.

Η έκδοση του βιβλίου Εξ Ελευσίνος τελεί υπό την αιγίδα και την οικονομική ενίσχυση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Η φωτογραφία του εξωφύλλου του βιβλίου και της αφίσας της παρουσίασης είναι του Γιώργου Μάρα. Για την παραχώρηση του χώρου της εκδήλωσης, ευχαριστούμε την Ελευσίνα 2023 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Facebook event: facebook.com/events/1423227568038905